Počet záznamov: 1  

Bezpečnosť potravín ako limitujúci faktor zdravia obyvateľstva SR

  1. Údaje o názveBezpečnosť potravín ako limitujúci faktor zdravia obyvateľstva SR / aut. Peter Šimko, Lukáš Kolarič
    Záhlavie-meno Šimko, Peter, 1957- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Kolarič, Lukáš, 1994- Z8 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    In Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác [298 s.]. -- Bratislava (Slovensko) : Slovenská spoločnosť pre vedy poľnohospodárske lesnícke potravinárske a veterinárne pri Slovenskej akadémie vied, 2023. -- ISBN 978-80-8266-028-2. -- S. 103-104
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Typ výstupupríspevok
    Rok2023
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.