Počet záznamov: 1
Bezpečnosť potravín ako limitujúci faktor zdravia obyvateľstva SR
Údaje o názve Bezpečnosť potravín ako limitujúci faktor zdravia obyvateľstva SR / aut. Peter Šimko, Lukáš Kolarič Záhlavie-meno Šimko, Peter, 1957- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Kolarič, Lukáš, 1994- Z8 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie In Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác [298 s.]. -- Bratislava (Slovensko) : Slovenská spoločnosť pre vedy poľnohospodárske lesnícke potravinárske a veterinárne pri Slovenskej akadémie vied, 2023. -- ISBN 978-80-8266-028-2. -- S. 103-104 Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Typ výstupu príspevok Rok 2023 článok
Počet záznamov: 1