- Využitie fermentácie jablkových výliskov na zvýšenie obsahu polyfenol…
Počet záznamov: 1  

Využitie fermentácie jablkových výliskov na zvýšenie obsahu polyfenolov

  1. Údaje o názveVyužitie fermentácie jablkových výliskov na zvýšenie obsahu polyfenolov / aut. František Kreps, Mária Greifová, Mária Jedináková, Zuzana Krepsová
    Záhlavie-meno Kreps, František, 1986- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Greifová, Mária, 1961- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Jedináková, Mária, 1998- (Autor)
    Krepsová, Zuzana, 1991- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    In ChemZi : 75. zjazd chemikov, zborník abstraktov / Zjazd chemikov. -- ISSN 1336-7242. -- Roč. 19, č. 1 (2023), s. 103-103
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaBFB - Abstrakty odborných prác z domácich podujatí (konferencie...)
    Kategória od 2022O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Typ výstupuabstrakt z podujatia
    Rok2023
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.