Počet záznamov: 1
Využitie fermentácie jablkových výliskov na zvýšenie obsahu polyfenolov
Údaje o názve Využitie fermentácie jablkových výliskov na zvýšenie obsahu polyfenolov / aut. František Kreps, Mária Greifová, Mária Jedináková, Zuzana Krepsová Záhlavie-meno Kreps, František, 1986- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Greifová, Mária, 1961- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Jedináková, Mária, 1998- (Autor) Krepsová, Zuzana, 1991- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie In ChemZi : 75. zjazd chemikov, zborník abstraktov / Zjazd chemikov. -- ISSN 1336-7242. -- Roč. 19, č. 1 (2023), s. 103-103 Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória BFB - Abstrakty odborných prác z domácich podujatí (konferencie...) Kategória od 2022 O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu Typ výstupu abstrakt z podujatia Rok 2023 článok
Počet záznamov: 1