- Fermentace-efektivní zpusob zlepšení senzorických vlastností rakytník…
Počet záznamov: 1  

Fermentace-efektivní zpusob zlepšení senzorických vlastností rakytníkové štávy

  1. Údaje o názveFermentace-efektivní zpusob zlepšení senzorických vlastností rakytníkové štávy / aut. Zuzana Krepsová, Mária Greifová, František Kreps
    Záhlavie-meno Krepsová, Zuzana, 1991- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Greifová, Mária, 1961- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Kreps, František, 1986- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Súbež.n.Fermentation-an effective way of improving the sensory properties of sea buckthorn juice
    In Ingrovy dny 2024, Sborník 50. konference o jakosti potravin a potravinových surovin / Konference o jakosti potravin a potravinových surovin Ingrovy dny 2024. -- Brno (Česko) : Mendelova univerzita v Brně, 2024. -- ISBN 978-80-7509-996-9. -- S. 207-215
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Typ výstupupríspevok z podujatia
    V databázach
    Rok2024
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.