Počet záznamov: 1
Fermentace-efektivní zpusob zlepšení senzorických vlastností rakytníkové štávy
Údaje o názve Fermentace-efektivní zpusob zlepšení senzorických vlastností rakytníkové štávy / aut. Zuzana Krepsová, Mária Greifová, František Kreps Záhlavie-meno Krepsová, Zuzana, 1991- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Greifová, Mária, 1961- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Kreps, František, 1986- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Súbež.n. Fermentation-an effective way of improving the sensory properties of sea buckthorn juice In Ingrovy dny 2024, Sborník 50. konference o jakosti potravin a potravinových surovin / Konference o jakosti potravin a potravinových surovin Ingrovy dny 2024. -- Brno (Česko) : Mendelova univerzita v Brně, 2024. -- ISBN 978-80-7509-996-9. -- S. 207-215 Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Typ výstupu príspevok z podujatia V databázach DOI: 10.11118/978-80-7509-996-9-0207 Rok 2024 článok
Počet záznamov: 1