- Optimalizácia návrhu mikroklímy vlhkej prevádzky potravinárskeho prie…
Počet záznamov: 1  

Optimalizácia návrhu mikroklímy vlhkej prevádzky potravinárskeho priemyslu prostredníctvom meraní a analýzy dát cez psychrometrické výpočty

  1. Údaje o názveOptimalizácia návrhu mikroklímy vlhkej prevádzky potravinárskeho priemyslu prostredníctvom meraní a analýzy dát cez psychrometrické výpočty
    Záhlavie-meno Straková, Zuzana, 1975- (Autor) - SvF Katedra technických zariadení budov
    Ďal.zodpovednosť Cviček, Martin, 1996- (Autor)
    Strenk, Tomáš, 1995- Z3 (Autor) - SvF Katedra technických zariadení budov
    Gábrišová, Karolína, 1999- Z3 (Autor) - SvF Katedra technických zariadení budov
    Michalák, Lukáš, 1997- Z3 (Autor) - SvF Katedra technických zariadení budov
    Prekl.názOptimization of the microclimate design of humid operation of the food industry through measurements and analysis of data through psychrometric calculations
    In Vnútorná klíma budov 2024 [275 s.] / Vnútorná klíma budov 2024. -- Bratislava : Slovenská spoločnosť pre techniku prostredia, 2024. -- ISBN 978-80-8284-035-6. -- S. 103-110
    Predmet.heslá optimalizácia mikroklímy
    potravinársky priemysel
    psychometrické výpočty
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Typ výstupupríspevok z podujatia
    Rok2024
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.