- Microbiologické aspekty výroby tradičných parených syrov
Počet záznamov: 1  

Microbiologické aspekty výroby tradičných parených syrov

  1. Údaje o názveMicrobiologické aspekty výroby tradičných parených syrov / aut. Ľubomír Valík, Veronika Antálková, Veronika Lehotová, Alžbeta Vavreková
    Záhlavie-meno Valík, Ľubomír, 1963- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Ďal.zodpovednosť Antálková, Veronika, 1994- (Autor)
    Lehotová, Veronika 1992 Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Vavreková, Alžbeta 1983- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Súbež.n.Microbiological aspects of traditional stretched cheese production
    In Biodiverzita, genetické zdroje, základ kvalitných regionálnych potravín [90 s.] / Valné zhromaždenie členov Slovenskej akadémie pôdohospodárskych vied. -- Lužianky (Slovensko) : Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum, 2024. -- ISBN 978-80-89162-91-8. -- S. 31-37
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Typ výstupupríspevok z podujatia
    Rok2025
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.