Počet záznamov: 1
Microbiologické aspekty výroby tradičných parených syrov
Údaje o názve Microbiologické aspekty výroby tradičných parených syrov / aut. Ľubomír Valík, Veronika Antálková, Veronika Lehotová, Alžbeta Vavreková Záhlavie-meno Valík, Ľubomír, 1963- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Ďal.zodpovednosť Antálková, Veronika, 1994- (Autor) Lehotová, Veronika 1992 Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Vavreková, Alžbeta 1983- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Súbež.n. Microbiological aspects of traditional stretched cheese production In Biodiverzita, genetické zdroje, základ kvalitných regionálnych potravín [90 s.] / Valné zhromaždenie členov Slovenskej akadémie pôdohospodárskych vied. -- Lužianky (Slovensko) : Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum, 2024. -- ISBN 978-80-89162-91-8. -- S. 31-37 Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Typ výstupu príspevok z podujatia Rok 2025 článok
Počet záznamov: 1