- Vplyv zapracovania lupinovej múky na farebné charakteristiky sušienok
Počet záznamov: 1  

Vplyv zapracovania lupinovej múky na farebné charakteristiky sušienok

  1. Údaje o názveVplyv zapracovania lupinovej múky na farebné charakteristiky sušienok / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Lucia Minarovičová, Michaela Lauková, Ervín Ďurka
    Záhlavie-meno Holkovičová, Tatiana, 1997- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Kohajdová, Zlatica, 1975- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Minarovičová, Lucia, 1979- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Lauková, Michaela, 1985- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďurka, Ervín, 2001- Z4 (Autor) - FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
    Súbež.n.Impact of lupin flour incorporation on the color characteristics of crackers
    In Bezpečnosť a kvalita potravín. -- Nitra (Slovensko) : Garmond, 2025. -- ISBN 978-80-8266-081-7. -- S. 375-380
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Typ výstupupríspevok
    Rok2025
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.