Počet záznamov: 1
Vplyv zapracovania lupinovej múky na farebné charakteristiky sušienok
Údaje o názve Vplyv zapracovania lupinovej múky na farebné charakteristiky sušienok / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Lucia Minarovičová, Michaela Lauková, Ervín Ďurka Záhlavie-meno Holkovičová, Tatiana, 1997- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Kohajdová, Zlatica, 1975- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Minarovičová, Lucia, 1979- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Lauková, Michaela, 1985- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďurka, Ervín, 2001- Z4 (Autor) - FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie Súbež.n. Impact of lupin flour incorporation on the color characteristics of crackers In Bezpečnosť a kvalita potravín. -- Nitra (Slovensko) : Garmond, 2025. -- ISBN 978-80-8266-081-7. -- S. 375-380 Jazyk dok. angličtina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Typ výstupu príspevok Rok 2025 článok
Počet záznamov: 1