Počet záznamov: 1
Fermentácia ako nástroj na zlepšenie senzorických vlastností nápojov na báze quinoi
Údaje o názve Fermentácia ako nástroj na zlepšenie senzorických vlastností nápojov na báze quinoi / aut. Zlatica Kohajdová, Viktória Píri, Tatiana Holkovičová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová Záhlavie-meno Kohajdová, Zlatica, 1975- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Píri, Viktória, 2000- Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Holkovičová, Tatiana, 1997- Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Lauková, Michaela, 1985- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Minarovičová, Lucia, 1979- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Súbež.n. Fermentation as a tool for improving the sensory acceptance of quinoa based drinks In Bezpečnosť a kvalita potravín. -- Nitra (Slovensko) : Garmond, 2025. -- ISBN 978-80-8266-081-7. -- S. 396-401 Jazyk dok. angličtina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Typ výstupu príspevok Rok 2025 článok
Počet záznamov: 1