- Fermentácia ako nástroj na zlepšenie senzorických vlastností nápojov …
Počet záznamov: 1  

Fermentácia ako nástroj na zlepšenie senzorických vlastností nápojov na báze quinoi

  1. Údaje o názveFermentácia ako nástroj na zlepšenie senzorických vlastností nápojov na báze quinoi / aut. Zlatica Kohajdová, Viktória Píri, Tatiana Holkovičová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová
    Záhlavie-meno Kohajdová, Zlatica, 1975- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Píri, Viktória, 2000- Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Holkovičová, Tatiana, 1997- Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Lauková, Michaela, 1985- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Minarovičová, Lucia, 1979- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Súbež.n.Fermentation as a tool for improving the sensory acceptance of quinoa based drinks
    In Bezpečnosť a kvalita potravín. -- Nitra (Slovensko) : Garmond, 2025. -- ISBN 978-80-8266-081-7. -- S. 396-401
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Typ výstupupríspevok
    Rok2025
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.