Počet záznamov: 1
Zlepšenie kvality a výživy cestovín pridaním proteínových koncentrátov zo šošovice a cíceru
Údaje o názve Zlepšenie kvality a výživy cestovín pridaním proteínových koncentrátov zo šošovice a cíceru / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Lucia Minarovičová, Michaela Lauková, Viktória Píri Záhlavie-meno Holkovičová, Tatiana, 1997- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Kohajdová, Zlatica, 1975- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Minarovičová, Lucia, 1979- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Lauková, Michaela, 1985- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Píri, Viktória, 2000- Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Súbež.n. Improving pasta quality and nutrition by incorporating lentil and chickpea protein concentrates In Bezpečnosť a kvalita potravín. -- Nitra (Slovensko) : Garmond, 2025. -- ISBN 978-80-8266-081-7. -- S. 381-387 Jazyk dok. angličtina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Typ výstupu príspevok Rok 2025 článok
Počet záznamov: 1