Počet záznamov: 1
HACCP - zdravotná neškodnosť a kvalita potravín
Údaje o názve HACCP - zdravotná neškodnosť a kvalita potravín Záhlavie-meno Ondrejka, Ján (Autor) Ďal.zodpovednosť Staruch, Ladislav, 1962- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Prekl.náz HACCP - zdravotná neškodnosť a kvalita potravín In Laboralim 2005, Zborník prednášok z XV. Medzinárodnej konferencie o analytických metódach v potravinárstve, v súlade s harmonizáciou legislatívy EU v dňoch 22.-23. marca 2005 v Banskej Bystrici. -- 2005. -- s.280-283 Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka článok
Počet záznamov: 1