- HACCP - zdravotná neškodnosť a kvalita potravín
Počet záznamov: 1  

HACCP - zdravotná neškodnosť a kvalita potravín

  1. Údaje o názveHACCP - zdravotná neškodnosť a kvalita potravín
    Záhlavie-meno Ondrejka, Ján (Autor)
    Ďal.zodpovednosť Staruch, Ladislav, 1962- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Prekl.názHACCP - zdravotná neškodnosť a kvalita potravín
    In Laboralim 2005, Zborník prednášok z XV. Medzinárodnej konferencie o analytických metódach v potravinárstve, v súlade s harmonizáciou legislatívy EU v dňoch 22.-23. marca 2005 v Banskej Bystrici. -- 2005. -- s.280-283
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.