Počet záznamov: 1  

Effect of NaCl on the decrease of acrylamide content in a heat-treated model food matrix

  1. Údaje o názveEffect of NaCl on the decrease of acrylamide content in a heat-treated model food matrix
    Záhlavie-meno Kolek, Emil (Autor)
    Ďal.zodpovednosť Šimko, Pavol (Autor)
    Šimon, Peter, 1952- (Autor) - FCHPT Oddelenie fyzikálnej chémie
    In Journal of Food and Nutrition Research. -- 45 (2006), s.17-20
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Rok2007
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.