Počet záznamov: 1
Riziká v potravinárskej výrobe a metódy ich riadenia = The methods of risk - management in food industry
Údaje o názve Riziká v potravinárskej výrobe a metódy ich riadenia = The methods of risk - management in food industry : Bakalárska práca Záhlavie-meno Bodnárová, Miroslava (Autor) Ďal.zodpovednosť Škárka, Bohumil, 1933- (xxx) - MTF Katedra environmentálneho a bezpečnostného inžinierstva Vyd.údaje Trnava : STU v Bratislave MTF UBEI, 2007 Fakulta MTF Fyz.popis 53 s 1 CD-ROM Poznámky Odbor: Inžinierstvo životného prostredia Predmet.heslá potravinárska výroba kvalita potravín riadenie rizík Krajina Slovensko, Slovenská republika Jazyk dok. slovenčina Druh dok. DBP - bakalárska práca kniha
Čiar.kód Lokačná signatúra Signatúra Lokácia Dislokácia Info 284M066770 M*BP-2895 Materiálovotechnická fakulta M štud. kvalif. prác nedostupný
Počet záznamov: 1