Počet záznamov: 1  

Riziká v potravinárskej výrobe a metódy ich riadenia = The methods of risk - management in food industry

  1. Údaje o názveRiziká v potravinárskej výrobe a metódy ich riadenia = The methods of risk - management in food industry : Bakalárska práca
    Záhlavie-meno Bodnárová, Miroslava (Autor)
    Ďal.zodpovednosť Škárka, Bohumil, 1933- (xxx) - MTF Katedra environmentálneho a bezpečnostného inžinierstva
    Vyd.údajeTrnava : STU v Bratislave MTF UBEI, 2007
    FakultaMTF
    Fyz.popis53 s 1 CD-ROM
    PoznámkyOdbor: Inžinierstvo životného prostredia
    Predmet.heslá potravinárska výroba
    kvalita potravín
    riadenie rizík
    KrajinaSlovensko, Slovenská republika
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.DBP - bakalárska práca
    kniha

    kniha

    Čiar.kódLokačná signatúraSignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    284M066770M*BP-2895Materiálovotechnická fakultaM štud. kvalif. prácnedostupný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.