Počet záznamov: 1  

Technology and Biochemistry of Wine. Volume 1

  1. Údaje o názveTechnology and Biochemistry of Wine. Volume 1 / [aut.]Farkaš,Ján
    Záhlavie-meno Farkaš, Ján, 1982- (Autor)
    Vyd.údajePraha : SNTL, 1988
    Fyz.popis387 s : Obr.,tab.,grafy
    MDT663.2
    KrajinaČeskoslovensko
    Druh dok.AMG - monografia
    kniha

    kniha

    Čiar.kódLokačná signatúraSignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    C80832C*80832Fakulta chemickej a potravinárskej technológieKatedra mikrobiol., biochémie a biológienedostupný
    C80834C*80834Fakulta chemickej a potravinárskej technológieKatedra mikrobiol., biochémie a biológienedostupný
    C80836C*80836Fakulta chemickej a potravinárskej technológieKatedra mikrobiol., biochémie a biológienedostupný
    284C015384C*89035Fakulta chemickej a potravinárskej technológieSlovenská chemická knižnica
    C80840C*80840Fakulta chemickej a potravinárskej technológieKatedra biochemickej technológienedostupný
    C80842C*80842Fakulta chemickej a potravinárskej technológieKatedra biochemickej technológienedostupný
    C80830C*80830Fakulta chemickej a potravinárskej technológieKatedra sacharidov a konzerv. potravínnedostupný
    C80838C*80838Fakulta chemickej a potravinárskej technológieKatedra biochemickej technológienedostupný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.