Počet záznamov: 1
Technology and Biochemistry of Wine. Volume 1
Údaje o názve Technology and Biochemistry of Wine. Volume 1 / [aut.]Farkaš,Ján Záhlavie-meno Farkaš, Ján, 1982- (Autor) Vyd.údaje Praha : SNTL, 1988 Fyz.popis 387 s : Obr.,tab.,grafy MDT 663.2 Krajina Československo Druh dok. AMG - monografia kniha
Čiar.kód Lokačná signatúra Signatúra Lokácia Dislokácia Info C80832 C*80832 Fakulta chemickej a potravinárskej technológie Katedra mikrobiol., biochémie a biológie nedostupný C80834 C*80834 Fakulta chemickej a potravinárskej technológie Katedra mikrobiol., biochémie a biológie nedostupný C80836 C*80836 Fakulta chemickej a potravinárskej technológie Katedra mikrobiol., biochémie a biológie nedostupný 284C015384 C*89035 Fakulta chemickej a potravinárskej technológie Slovenská chemická knižnica C80840 C*80840 Fakulta chemickej a potravinárskej technológie Katedra biochemickej technológie nedostupný C80842 C*80842 Fakulta chemickej a potravinárskej technológie Katedra biochemickej technológie nedostupný C80830 C*80830 Fakulta chemickej a potravinárskej technológie Katedra sacharidov a konzerv. potravín nedostupný C80838 C*80838 Fakulta chemickej a potravinárskej technológie Katedra biochemickej technológie nedostupný
Počet záznamov: 1