Počet záznamov: 1  

Evaluation of antioxidative and prooxidative properties of flavonoids using DNA biosensors

  1. Údaje o názveEvaluation of antioxidative and prooxidative properties of flavonoids using DNA biosensors
    Záhlavie-meno Bučková, Miriam (Autor)
    Ďal.zodpovednosť Heilerová, Ľudmila (Autor)
    Šilhár, S. (Autor)
    Labuda, Ján, 1949- (Autor) - FCHPT Oddelenie analytickej chémie
    Prekl.názEvaluation of antioxidative and prooxidative properties of flavonoids using DNA biosensors,
    In Chemické listy. -- 96/3 (2002), s.467
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaAFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.