Počet záznamov: 1  

EPR spectroscopy: A tool to characterize gamma-irradiated foods

  1. Údaje o názveEPR spectroscopy: A tool to characterize gamma-irradiated foods
    Záhlavie-meno Polovka, Martin, 1977- (Autor) - FCHPT Oddelenie dreva, celulózy a papiera
    Ďal.zodpovednosť Brezová, Vlasta, 1958- (Autor) - FCHPT Oddelenie fyzikálnej chémie
    Šimko, Peter, 1957- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Prekl.názEPR spectroscopy: A tool to characterize gamma-irradiated foods
    In Journal of Food and Nutrition Research. -- 46-2 (2007), s.75-83
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Rok2008
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.