Počet záznamov: 1  

Chémia ovzdušia

  1. Údaje o názveChémia ovzdušia / [aut.]Prousek,Josef, Lesný,Juraj
    Záhlavie-meno Prousek, Josef, 1948- (Autor) - FCHPT Oddelenie environmentálneho inžinierstva
    Ďal.zodpovednosť Lesný, Juraj (Autor)
    Údaje o vydaní1.vyd.
    Vyd.údajeBratislava : SVŠT v Bratislave, 1990
    Fyz.popis231 s : Tab.,grafy,lit
    MDT502.5(03)(075.8)
    546.217(075.8)
    KrajinaČeskoslovensko
    Druh dok.ASK - skriptá
    KategóriaBCI - Skriptá a učebné texty
    Kategória od 2022P1 - Pedagogický výstup publikačnej činnosti ako celok
    kniha

    kniha

    Čiar.kódLokačná signatúraSignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    284C016031C*86247Fakulta chemickej a potravinárskej technológieSlovenská chemická knižnica
    C86248C*86248Fakulta chemickej a potravinárskej technológieSlovenská chemická knižnica
    CS28251C*S28251Fakulta chemickej a potravinárskej technológieSlovenská chemická knižnica
    CS28253C*S28253Fakulta chemickej a potravinárskej technológieSlovenská chemická knižnica
    CS28254C*S28254Fakulta chemickej a potravinárskej technológieSlovenská chemická knižnica
    CS28255C*S28255Fakulta chemickej a potravinárskej technológieSlovenská chemická knižnica
    CS28257C*S28257Fakulta chemickej a potravinárskej technológieSlovenská chemická knižnica
    CS28258C*S28258Fakulta chemickej a potravinárskej technológieSlovenská chemická knižnica
    CS28259C*S28259Fakulta chemickej a potravinárskej technológieSlovenská chemická knižnica
    CS28261C*S28261Fakulta chemickej a potravinárskej technológieSlovenská chemická knižnica
    CS28262C*S28262Fakulta chemickej a potravinárskej technológieSlovenská chemická knižnica
    CS28252C*S28252Fakulta chemickej a potravinárskej technológieSlovenská chemická knižnica
    CS28256C*S28256Fakulta chemickej a potravinárskej technológieSlovenská chemická knižnica
    CS28260C*S28260Fakulta chemickej a potravinárskej technológieSlovenská chemická knižnica

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.