Počet záznamov: 1
Rheological properties of gelatin gels as affected by protein hydrolysates
Údaje o názve Rheological properties of gelatin gels as affected by protein hydrolysates Záhlavie-meno Surowka, Krzystof (Autor) Ďal.zodpovednosť Dandár, Alexander, 1937- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Staruch, Ladislav, 1962- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Augustín, Jozef, 1940- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Macura, Rastislav (Autor) Zawišlak, A. (Autor) Rzepka, M. (Autor) Prekl.náz Rheological properties of gelatin gels as affected by protein hydrolysates In Zborník prednáškových a posterových príspevkov LABORALIM 2009 Recent progress in analytical methods of food B. Bystrica, 3.-4. 2. 2009. -- Vydavateľstvo STU, 2009. -- ISBN 978-80-227-3071-6. -- s.300-304 Jazyk dok. angličtina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Rok 2010 článok
Počet záznamov: 1