- Rheological properties of gelatin gels as affected by protein hydroly…
Počet záznamov: 1  

Rheological properties of gelatin gels as affected by protein hydrolysates

  1. Údaje o názveRheological properties of gelatin gels as affected by protein hydrolysates
    Záhlavie-meno Surowka, Krzystof (Autor)
    Ďal.zodpovednosť Dandár, Alexander, 1937- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Staruch, Ladislav, 1962- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Augustín, Jozef, 1940- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Macura, Rastislav (Autor)
    Zawišlak, A. (Autor)
    Rzepka, M. (Autor)
    Prekl.názRheological properties of gelatin gels as affected by protein hydrolysates
    In Zborník prednáškových a posterových príspevkov LABORALIM 2009 Recent progress in analytical methods of food B. Bystrica, 3.-4. 2. 2009. -- Vydavateľstvo STU, 2009. -- ISBN 978-80-227-3071-6. -- s.300-304
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2010
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.