Počet záznamov: 1
Spracovanie kakaových bôbov (Theobroma cacao), využitie čokolády a medu ako potravinárskych pochutín
Údaje o názve Spracovanie kakaových bôbov (Theobroma cacao), využitie čokolády a medu ako potravinárskych pochutín Záhlavie-meno Augustín, Jozef, 1940- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Jaworska, Graźina (Autor) Surowka, Krzystof (Autor) Dandár, Alexander, 1937- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Staruch, Ladislav, 1962- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Šajbidor, Ján, 1955- (Autor) - FCHPT Oddelenie biochemickej technológie Prekl.náz Processing of cocoa beans (Theobroma cacao), using of chocolate and honey as a foods seasonings In IX Konferencja Naukowa z cyklu: Žywnošč XXI wieku. Žywnošč wzbogacona i nutaceutyki, Krakow 2009. -- Oddzial Malopolski Polskiego Towarzystwa Technologow Žywnošči, 2009. -- ISBN 978-83-902699-8-6. -- s.34 Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Rok 2010 článok
Počet záznamov: 1