- Spracovanie kakaových bôbov (Theobroma cacao), využitie čokolády a me…
Počet záznamov: 1  

Spracovanie kakaových bôbov (Theobroma cacao), využitie čokolády a medu ako potravinárskych pochutín

  1. Údaje o názveSpracovanie kakaových bôbov (Theobroma cacao), využitie čokolády a medu ako potravinárskych pochutín
    Záhlavie-meno Augustín, Jozef, 1940- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Jaworska, Graźina (Autor)
    Surowka, Krzystof (Autor)
    Dandár, Alexander, 1937- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Staruch, Ladislav, 1962- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Šajbidor, Ján, 1955- (Autor) - FCHPT Oddelenie biochemickej technológie
    Prekl.názProcessing of cocoa beans (Theobroma cacao), using of chocolate and honey as a foods seasonings
    In IX Konferencja Naukowa z cyklu: Žywnošč XXI wieku. Žywnošč wzbogacona i nutaceutyki, Krakow 2009. -- Oddzial Malopolski Polskiego Towarzystwa Technologow Žywnošči, 2009. -- ISBN 978-83-902699-8-6. -- s.34
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2010
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.