Počet záznamov: 1  

Sensing of DNA damage by malondialdehyd and oxidized edible oils by using nanostructured DNA-chitosan modified electrodes

  1. Údaje o názveSensing of DNA damage by malondialdehyd and oxidized edible oils by using nanostructured DNA-chitosan modified electrodes
    Záhlavie-meno Beníková, Katarína, 1983- (Autor)
    Ďal.zodpovednosť Ferancová, Adriana, 1973- (Autor)
    Sirotová, Ľudmila (Autor)
    Labuda, Ján, 1949- (Autor) - FCHPT Oddelenie analytickej chémie
    Prekl.názSensing of DNA damage by malondialdehyd and oxidized edible oils by using nanostructured DNA-chitosan modified electrodes
    In 13. Osterreichische Chemietage, August 24-27, 2009 : Book of Abstracts. -- Gesellschaft Österreichischer Chemiker, 2009. -- ISBN 978-3-900554-66-8. -- s.PO-97
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2009
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.