Počet záznamov: 1
Laktobacily ako štartéry v pekárskom priemysle
Údaje o názve Laktobacily ako štartéry v pekárskom priemysle Záhlavie-meno Gereková, Petra, 1984- (Autor) Ďal.zodpovednosť Hybenová, Eva, 1967- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Petruláková, Zuzana (Autor) Simonidesová, Dagmar, 1983- (Autor) Kocková, Monika, 1985- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Valík, Ľubomír, 1963- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín In Zborník prednáškových a posterových príspevkov LABORALIM 2009 Recent progress in analytical methods of food B. Bystrica, 3.-4. 2. 2009. -- ISBN 978-80-227-3071-6. -- , s.166-169 Predmet.heslá laktobacily, štartovacie kultúry, fermentácie, chlieb lactobacilli, starter cultures, fermentation, bread making Druh dok. XXX Kategória AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách Rok 2009 článok
Počet záznamov: 1