Počet záznamov: 1  

Laktobacily ako štartéry v pekárskom priemysle

  1. Údaje o názveLaktobacily ako štartéry v pekárskom priemysle
    Záhlavie-meno Gereková, Petra, 1984- (Autor)
    Ďal.zodpovednosť Hybenová, Eva, 1967- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Petruláková, Zuzana (Autor)
    Simonidesová, Dagmar, 1983- (Autor)
    Kocková, Monika, 1985- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Valík, Ľubomír, 1963- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    In Zborník prednáškových a posterových príspevkov LABORALIM 2009 Recent progress in analytical methods of food B. Bystrica, 3.-4. 2. 2009. -- ISBN 978-80-227-3071-6. -- , s.166-169
    Predmet.heslá laktobacily, štartovacie kultúry, fermentácie, chlieb
    lactobacilli, starter cultures, fermentation, bread making
    Druh dok.XXX
    KategóriaAFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Rok2009
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.