Počet záznamov: 1  

Ku konceptom zdravotnej neškodnosti potravín založených na analýze rizika

  1. Údaje o názveKu konceptom zdravotnej neškodnosti potravín založených na analýze rizika
    Záhlavie-meno Valík, Ľubomír, 1963- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Vyd.údaje2010
    In Potravinárstvo :. -- ISSN 1337-0960. -- (2010), s.364-370
    Druh dok.XXX
    KategóriaADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Rok2010
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.