Počet záznamov: 1  

Inkorporácia strukovín Inkorporácia strukovín do pekárenských výrobkov

  1. Údaje o názveInkorporácia strukovín Inkorporácia strukovín do pekárenských výrobkov
    Záhlavie-meno Magala, Michal, 1984- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Kohajdová, Zlatica, 1975- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Karovičová, Jolana, 1950- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    In Interaktívna konferencia mladých vedcov 2010 : Zborník abstraktov. -- OZ Preveda, 2010. -- ISBN 978-80-970421-8-9. -- s.111
    Predmet.heslá legumes
    pasta
    quality
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2010
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.