Počet záznamov: 1  
Charakterizácia Lactobacillus reuteri z pohľadu rastu a utilizácie glycerolu
- Údaje o názve - Charakterizácia Lactobacillus reuteri z pohľadu rastu a utilizácie glycerolu - Záhlavie-meno - Greifová, Mária, 1961- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie - Ďal.zodpovednosť - Greif, Gabriel, 1958- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie - Marunová, Eva, 1982- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie - Pagurko, Anton, 1984- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie - In - Mikroorganizmy a kvalita života, 25.kongres ČSSM, Stará Lesná, 15.-18.9.2010. -- ISBN 978-80-970477-8-8. -- , s.154 - Jazyk dok. - slovenčina - Druh dok. - XXX - Kategória - AFF - Abstrakty pozvaných príspevkov z domácich konferencií - Kategória od 2022 - AFF - Rok - 2010  - článok 
Počet záznamov: 1