Počet záznamov: 1  

Charakterizácia Lactobacillus reuteri z pohľadu rastu a utilizácie glycerolu

  1. Údaje o názveCharakterizácia Lactobacillus reuteri z pohľadu rastu a utilizácie glycerolu
    Záhlavie-meno Greifová, Mária, 1961- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Greif, Gabriel, 1958- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Marunová, Eva, 1982- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Pagurko, Anton, 1984- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    In Mikroorganizmy a kvalita života, 25.kongres ČSSM, Stará Lesná, 15.-18.9.2010. -- ISBN 978-80-970477-8-8. -- , s.154
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.XXX
    KategóriaAFF - Abstrakty pozvaných príspevkov z domácich konferencií
    Kategória od 2022AFF
    Rok2010
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.