Počet záznamov: 1
Charakterizácia Lactobacillus reuteri z pohľadu rastu a utilizácie glycerolu
Údaje o názve Charakterizácia Lactobacillus reuteri z pohľadu rastu a utilizácie glycerolu Záhlavie-meno Greifová, Mária, 1961- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Greif, Gabriel, 1958- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Marunová, Eva, 1982- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Pagurko, Anton, 1984- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie In Mikroorganizmy a kvalita života, 25.kongres ČSSM, Stará Lesná, 15.-18.9.2010. -- ISBN 978-80-970477-8-8. -- , s.154 Jazyk dok. slovenčina Druh dok. XXX Kategória AFF - Abstrakty pozvaných príspevkov z domácich konferencií Kategória od 2022 AFF Rok 2010 článok
Počet záznamov: 1