Počet záznamov: 1  

The possibility to enhance flavonoids production from selected sorts of Carthamus L. in form of callus cultures

  1. Údaje o názveThe possibility to enhance flavonoids production from selected sorts of Carthamus L. in form of callus cultures
    Záhlavie-meno Vaverková, Štefánia (Autor)
    Ďal.zodpovednosť Urgeová, Eva (Autor)
    Mucaji, Pavel (Autor)
    Mistríková, Ingrid (Autor)
    Birošová, Lucia, 1980- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Polívka, Ľudovít (Autor)
    In Acta Biochimica Polonica. -- s.67
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2010
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.