Počet záznamov: 1  

Cereal beta-glucans and their Significance for the Preparation of Functional Foods - A Review

  1. Údaje o názveCereal beta-glucans and their Significance for the Preparation of Functional Foods - A Review
    Záhlavie-meno Havrlentová, Michaela (Autor)
    Ďal.zodpovednosť Petruláková, Zuzana (Autor)
    Burgárová, Alena (Autor)
    Gago, František (Autor)
    Hlinková, Andrea (Autor)
    Šturdík, Ernest, 1947- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    In Czech Journal of Food Sciences. -- Vol. 29, Iss. 1 (2011), s.1-14
    Predmet.heslá cereals
    oats
    beta-glucans
    fibres
    functional food
    health benefit
    application
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Rok2011
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.