Počet záznamov: 1  

Vplyv vybraných hydrokoloidov na organoleptické vlastnosti a trvanlivosť pekárskeho výrobku

  1. Údaje o názveVplyv vybraných hydrokoloidov na organoleptické vlastnosti a trvanlivosť pekárskeho výrobku
    Záhlavie-meno Mikuš, Ľubomír, 1984- (Autor)
    Ďal.zodpovednosť Medveďová, Alžbeta, 1983- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Kováčová, Mária, 1953- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Dodok, Ladislav, 1935- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    In Ingrovy dny, XXXVII. seminář o jakosti potravin a potravinových surovin,. -- Mendelova univerzita v Brně, 2011. -- ISBN 978-80-7375-495-2. -- s.197-203
    Predmet.heslá hydrokoloidy
    trvanlivosť
    viskozita
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2011
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.