Počet záznamov: 1
Vplyv vybraných hydrokoloidov na organoleptické vlastnosti a trvanlivosť pekárskeho výrobku
Údaje o názve Vplyv vybraných hydrokoloidov na organoleptické vlastnosti a trvanlivosť pekárskeho výrobku Záhlavie-meno Mikuš, Ľubomír, 1984- (Autor) Ďal.zodpovednosť Medveďová, Alžbeta, 1983- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Kováčová, Mária, 1953- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Dodok, Ladislav, 1935- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín In Ingrovy dny, XXXVII. seminář o jakosti potravin a potravinových surovin,. -- Mendelova univerzita v Brně, 2011. -- ISBN 978-80-7375-495-2. -- s.197-203 Predmet.heslá hydrokoloidy trvanlivosť viskozita Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Rok 2011 článok
Počet záznamov: 1