Počet záznamov: 1
Chémia potravín
Údaje o názve Chémia potravín Záhlavie-meno Fodran, Peter, 1948- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Ďal.zodpovednosť Birošová, Lucia, 1980- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Brezová, Vlasta, 1958- (Autor) - FCHPT Oddelenie fyzikálnej chémie Hrouzková, Svetlana, 1969- (Autor) - FCHPT Oddelenie analytickej chémie Hybenová, Eva, 1967- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Klačanová, Katarína, 1984- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Medveďová, Alžbeta, 1983- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Valík, Ľubomír, 1963- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Valko, Marián, 1963- (Autor) - FCHPT Oddelenie fyzikálnej chémie Vyd.údaje Nakladateľstvo STU, 2011 Fyz.popis 394 s ISBN 978-80-227-3569-8 Jazyk dok. slovenčina Druh dok. AUC - učebnica Kategória ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách Kategória od 2022 P1 - Pedagogický výstup publikačnej činnosti ako celok Rok 2011 kniha
Počet záznamov: 1