Počet záznamov: 1  

Chémia potravín

  1. Údaje o názveChémia potravín
    Záhlavie-meno Fodran, Peter, 1948- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Ďal.zodpovednosť Birošová, Lucia, 1980- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Brezová, Vlasta, 1958- (Autor) - FCHPT Oddelenie fyzikálnej chémie
    Hrouzková, Svetlana, 1969- (Autor) - FCHPT Oddelenie analytickej chémie
    Hybenová, Eva, 1967- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Klačanová, Katarína, 1984- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Medveďová, Alžbeta, 1983- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Valík, Ľubomír, 1963- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Valko, Marián, 1963- (Autor) - FCHPT Oddelenie fyzikálnej chémie
    Vyd.údajeNakladateľstvo STU, 2011
    Fyz.popis394 s
    ISBN978-80-227-3569-8
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.AUC - učebnica
    KategóriaACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
    Kategória od 2022P1 - Pedagogický výstup publikačnej činnosti ako celok
    Rok2011
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.