Počet záznamov: 1  

Kvantifikácia vplyvu faktorov prostredia a vzájomných vzťahov medzi mikroorganizmami v potravinách

  1. Údaje o názveKvantifikácia vplyvu faktorov prostredia a vzájomných vzťahov medzi mikroorganizmami v potravinách : Dizertačná práca
    Záhlavie-meno Hudecová, Anna (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Ďal.zodpovednosť Valík, Ľubomír, 1963- (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Vyd.údajeBratislava : STU v Bratislave FCHPT, 2011
    PoznámkyŠtudijný program: Chémia a technológia požívatín. Číslo a názov študijného programu: 5.2.22 Chémia a technológia požívatín
    Predmet.heslá geotrichum candidum
    baktérie mliečneho kvasenia
    dynamika rastu
    matematické modelovanie
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.DDZ - dizertačná práca
    KategóriaDAI - Dizertačné a habilitačné práce
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.