Počet záznamov: 1  

Spôsob znižovania obsahu akrylamidu v zemiakových potravinárskych výrobkoch pripravovaných tepelnou úpravou

  1. Údaje o názveSpôsob znižovania obsahu akrylamidu v zemiakových potravinárskych výrobkoch pripravovaných tepelnou úpravou : Patentový spis č. SK 287569 B6
    Záhlavie-meno Šimko, Peter, 1957- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Kolek, Emil (Autor)
    Šimon, Peter, 1952- (Autor) - FCHPT Oddelenie fyzikálnej chémie
    Vyd.údaje2011
    Fyz.popis5 s
    Druh dok.NPS - patentový spis
    KategóriaAGJ - Autorské osvedčenia, patenty, objavy
    Kategória od 2022D1 - Dokument práv duševného vlastníctva
    Rok2011
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.