Počet záznamov: 1
Spôsob znižovania obsahu akrylamidu v zemiakových potravinárskych výrobkoch pripravovaných tepelnou úpravou
Údaje o názve Spôsob znižovania obsahu akrylamidu v zemiakových potravinárskych výrobkoch pripravovaných tepelnou úpravou : Patentový spis č. SK 287569 B6 Záhlavie-meno Šimko, Peter, 1957- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Kolek, Emil (Autor) Šimon, Peter, 1952- (Autor) - FCHPT Oddelenie fyzikálnej chémie Vyd.údaje 2011 Fyz.popis 5 s Druh dok. NPS - patentový spis Kategória AGJ - Autorské osvedčenia, patenty, objavy Kategória od 2022 D1 - Dokument práv duševného vlastníctva Rok 2011 kniha
Počet záznamov: 1