Počet záznamov: 1
Vplyv prídavku cícerovej a hrachovej múky na kvalitatívne a senzorické parametre pečiva
Údaje o názve Vplyv prídavku cícerovej a hrachovej múky na kvalitatívne a senzorické parametre pečiva Záhlavie-meno Magala, Michal, 1984- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Kohajdová, Zlatica, 1975- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Karovičová, Jolana, 1950- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Kuchtová, Veronika, 1985- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Prekl.náz Effect of chickpea and pea flour addition on the qualitative and sensory parameters of bakery products In Potravinárstvo. -- Vol. 6, Iss. 2 (2012), s.33-35 Predmet.heslá chickpea pea bakery products qualitative parameters sensory properties Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RBX - článok z periodika Kategória ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch Kategória od 2022 V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu Rok 2012 článok
Počet záznamov: 1