Počet záznamov: 1
Laboratórium z mikrobiológie potravín
Údaje o názve Laboratórium z mikrobiológie potravín : Skriptá na cvičenia Záhlavie-meno Valík, Ľubomír, 1963- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Ďal.zodpovednosť Medveďová, Alžbeta, 1983- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Liptáková, Denisa, 1976- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Piecková, Elena (Recenzent) Minarovičová, Jana (Recenzent) Prekl.náz Laboratory of the food microbiology Údaje o vydaní 1. vyd. Vyd.údaje Bratislava : Nakladateľstvo STU, 2012 Fyz.popis 161 s. [8,578 AH ISBN 978-80-227-3744-9 Predmet.heslá Mikrobiológia potravín Jazyk dok. slovenčina Druh dok. ASK - skriptá Kategória ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách Kategória od 2022 P1 - Pedagogický výstup publikačnej činnosti ako celok Rok 2012 kniha
Počet záznamov: 1