Počet záznamov: 1  

Laboratórium z mikrobiológie potravín

  1. Údaje o názveLaboratórium z mikrobiológie potravín : Skriptá na cvičenia
    Záhlavie-meno Valík, Ľubomír, 1963- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Ďal.zodpovednosť Medveďová, Alžbeta, 1983- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Liptáková, Denisa, 1976- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Piecková, Elena (Recenzent)
    Minarovičová, Jana (Recenzent)
    Prekl.názLaboratory of the food microbiology
    Údaje o vydaní1. vyd.
    Vyd.údajeBratislava : Nakladateľstvo STU, 2012
    Fyz.popis161 s. [8,578 AH
    ISBN978-80-227-3744-9
    Predmet.heslá Mikrobiológia potravín
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.ASK - skriptá
    KategóriaACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
    Kategória od 2022P1 - Pedagogický výstup publikačnej činnosti ako celok
    Rok2012
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.