Počet záznamov: 1  

Využitie Lactobacillus sanfrancisco pri príprave fermentovaných cereálonych produktov

  1. Údaje o názveVyužitie Lactobacillus sanfrancisco pri príprave fermentovaných cereálonych produktov
    Záhlavie-meno Magala, Michal, 1984- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Kohajdová, Zlatica, 1975- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Karovičová, Jolana, 1950- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Greifová, Mária, 1961- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Kuchtová, Veronika, 1985- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Prekl.názUtilisation of Lactobacillus sanfrancisco for the preparation of fermented cereal products
    In Potravinárstvo. -- Vol. 7, Sp. Iss (2013), s.183-186
    Predmet.heslá tarhana
    fermentation
    yeast
    lactic acid bacteria
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Rok2013
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.