Počet záznamov: 1
Využitie Lactobacillus sanfrancisco pri príprave fermentovaných cereálonych produktov
Údaje o názve Využitie Lactobacillus sanfrancisco pri príprave fermentovaných cereálonych produktov Záhlavie-meno Magala, Michal, 1984- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Kohajdová, Zlatica, 1975- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Karovičová, Jolana, 1950- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Greifová, Mária, 1961- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Kuchtová, Veronika, 1985- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Prekl.náz Utilisation of Lactobacillus sanfrancisco for the preparation of fermented cereal products In Potravinárstvo. -- Vol. 7, Sp. Iss (2013), s.183-186 Predmet.heslá tarhana fermentation yeast lactic acid bacteria Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RBX - článok z periodika Kategória ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS Kategória od 2022 V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu Rok 2013 článok
Počet záznamov: 1