- Kvantitatívne hodnotenie správania sa Staphylococcus aureus v hrudkov…
Počet záznamov: 1  

Kvantitatívne hodnotenie správania sa Staphylococcus aureus v hrudkových syroch: poznatky vedúce k mikrobiologickému hodnoteniu rizika

  1. Údaje o názveKvantitatívne hodnotenie správania sa Staphylococcus aureus v hrudkových syroch: poznatky vedúce k mikrobiologickému hodnoteniu rizika
    Záhlavie-meno Valík, Ľubomír, 1963- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Ďal.zodpovednosť Medveďová, Alžbeta, 1983- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Liptáková, Denisa, 1976- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Prekl.názQuantitative assessment of Staphylococcus aureus behaviour in lump cheeses: knowledge leading to the microbial risk assessment
    In Hygiena Alimentorum XXXIV - Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8.-10. máj 2013, Štrbské Pleso : zborník prednášok a posterov. -- Košice : Univerzita veterinárneho lekárstva a farmácie, Košice, 2013. -- ISBN 978-80-8077-334-2. -- s.112-116
    Predmet.heslá mikrobiologické hodnotenie rizika
    Staphylococcus aureus
    ovčí hrudkový syr
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2013
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.