Počet záznamov: 1
Kvantitatívne hodnotenie správania sa Staphylococcus aureus v hrudkových syroch: poznatky vedúce k mikrobiologickému hodnoteniu rizika
Údaje o názve Kvantitatívne hodnotenie správania sa Staphylococcus aureus v hrudkových syroch: poznatky vedúce k mikrobiologickému hodnoteniu rizika Záhlavie-meno Valík, Ľubomír, 1963- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Ďal.zodpovednosť Medveďová, Alžbeta, 1983- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Liptáková, Denisa, 1976- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Prekl.náz Quantitative assessment of Staphylococcus aureus behaviour in lump cheeses: knowledge leading to the microbial risk assessment In Hygiena Alimentorum XXXIV - Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8.-10. máj 2013, Štrbské Pleso : zborník prednášok a posterov. -- Košice : Univerzita veterinárneho lekárstva a farmácie, Košice, 2013. -- ISBN 978-80-8077-334-2. -- s.112-116 Predmet.heslá mikrobiologické hodnotenie rizika Staphylococcus aureus ovčí hrudkový syr Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Rok 2013 článok
Počet záznamov: 1