Počet záznamov: 1
The effects of thermal processing of beef for institutional food service purposes
Údaje o názve The effects of thermal processing of beef for institutional food service purposes Záhlavie-meno Staruch, Ladislav, 1962- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Mati, Marcel, 1987- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Prekl.náz Vplyv tepelného opracovania hovädzieho mäsa z hľadiska využitia pre potreby spoločného stravovania In Maso International. -- Vol. 3, Iss. 1 (2013), s.79-87 Predmet.heslá beef cooking stewing roasting and frying chemical composition obesity Jazyk dok. angličtina Druh dok. RBX - článok z periodika Kategória ADE - 12/Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch Kategória od 2022 V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu Rok 2013 článok
Počet záznamov: 1