Počet záznamov: 1  

The effects of thermal processing of beef for institutional food service purposes

  1. Údaje o názveThe effects of thermal processing of beef for institutional food service purposes
    Záhlavie-meno Staruch, Ladislav, 1962- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Mati, Marcel, 1987- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Prekl.názVplyv tepelného opracovania hovädzieho mäsa z hľadiska využitia pre potreby spoločného stravovania
    In Maso International. -- Vol. 3, Iss. 1 (2013), s.79-87
    Predmet.heslá beef
    cooking
    stewing
    roasting and frying
    chemical composition
    obesity
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADE - 12/Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Rok2013
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.