Počet záznamov: 1  

Effect of light conditions on physico-chemical properties of pineapple juice with addition of small pineapple pieces during storage

  1. Údaje o názveEffect of light conditions on physico-chemical properties of pineapple juice with addition of small pineapple pieces during storage
    Záhlavie-meno Tobolková, Blanka (Autor)
    Ďal.zodpovednosť Durec, Ján, 1962- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Belajová, Elena (Autor)
    Miháliková, Mária (Autor)
    Polovka, Martin, 1977- (Autor) - FCHPT Oddelenie dreva, celulózy a papiera
    Suhaj, Milan (Autor)
    Daško, Ľubomír (Autor)
    Šimko, Peter, 1957- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Prekl.názVplyv svetelných podmienok na fyzikálnochemické vlastnosti ananásového džúsu s prídavkom malých kúskov dužiny počas skladovania
    In Journal of Food and Nutrition Research. -- Vol. 52, Iss. 3 (2013), s.181-190
    Predmet.heslá ananásový džús
    kyselina askorbová
    5-hydroxymetyl-2-fulaldehyd
    UV-VIS spektrometria
    farba
    antioxidačná kapacita
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Rok2013
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.