Počet záznamov: 1
Sledovanie kvalitatívnych parametrov sušených mias typu jerky - obsah bielkovín
Údaje o názve Sledovanie kvalitatívnych parametrov sušených mias typu jerky - obsah bielkovín Záhlavie-meno Staruch, Ladislav, 1962- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Hanusková, Terézia 1992 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Hanusková, Tereza (Autor) Prekl.náz The evaluation of jerky qualitative parameters - protein content In Hygiena a technologie potravin - XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, 2. a 3. října 2013, Brno [elektronický zdroj]. -- Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, Brno, 2013. -- ISBN 978-80-7305-664-3. -- s.CD-ROM, 247-250 Predmet.heslá bielkoviny mäsové výrobky jerky sušené mäso Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória BEE - 13/Odborné práce v zahraničných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované) Kategória od 2022 O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka Rok 2013 článok
Počet záznamov: 1