Počet záznamov: 1  

Sledovanie kvalitatívnych parametrov sušených mias typu jerky - obsah bielkovín

  1. Údaje o názveSledovanie kvalitatívnych parametrov sušených mias typu jerky - obsah bielkovín
    Záhlavie-meno Staruch, Ladislav, 1962- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Hanusková, Terézia 1992 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Hanusková, Tereza (Autor)
    Prekl.názThe evaluation of jerky qualitative parameters - protein content
    In Hygiena a technologie potravin - XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, 2. a 3. října 2013, Brno [elektronický zdroj]. -- Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, Brno, 2013. -- ISBN 978-80-7305-664-3. -- s.CD-ROM, 247-250
    Predmet.heslá bielkoviny
    mäsové výrobky
    jerky
    sušené mäso
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaBEE - 13/Odborné práce v zahraničných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    Kategória od 2022O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    Rok2013
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.