Počet záznamov: 1
Degradácia kyseliny fytovej počas fermentácie cereálnych substrátov
Údaje o názve Degradácia kyseliny fytovej počas fermentácie cereálnych substrátov Záhlavie-meno Magala, Michal, 1984- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Kohajdová, Zlatica, 1975- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Karovičová, Jolana, 1950- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Greifová, Mária, 1961- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Kuchtová, Veronika, 1985- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Prekl.náz Phytic acid degradation during fermentation of cereal substrates In Zborník abstraktov zo VI. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Bratislava, 7. - 8. november 2013. -- Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2013. -- ISBN 978-80-970552-8-8. -- s.75 Predmet.heslá Kyselina fytová tarhana fermentácia mliečne baktérie kvasinky Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Rok 2013 článok
Počet záznamov: 1