Počet záznamov: 1  

Degradácia kyseliny fytovej počas fermentácie cereálnych substrátov

  1. Údaje o názveDegradácia kyseliny fytovej počas fermentácie cereálnych substrátov
    Záhlavie-meno Magala, Michal, 1984- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Kohajdová, Zlatica, 1975- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Karovičová, Jolana, 1950- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Greifová, Mária, 1961- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Kuchtová, Veronika, 1985- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Prekl.názPhytic acid degradation during fermentation of cereal substrates
    In Zborník abstraktov zo VI. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Bratislava, 7. - 8. november 2013. -- Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2013. -- ISBN 978-80-970552-8-8. -- s.75
    Predmet.heslá Kyselina fytová
    tarhana
    fermentácia
    mliečne baktérie
    kvasinky
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2013
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.