Počet záznamov: 1  

Microbial diversity and dynamics during the production of May bryndza cheese

  1. CREPC201502 CREPC201503 CREPC201506
    Údaje o názveMicrobial diversity and dynamics during the production of May bryndza cheese
    Záhlavie-meno Pangallo, Domenico (Autor)
    Ďal.zodpovednosť Šaková, Nikoleta, 1987- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Koreňová, Janka, 1965- (Autor) - FCHPT Oddelenie biochemickej technológie
    Puškárová, Andrea (Autor)
    Kraková, Lucia (Autor)
    Valík, Ľubomír, 1963- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Kuchta, Tomáš (Autor)
    Prekl.názMikrobiálna diverzita a dynamika počas produkcie májovej bryndze
    In International Journal of Food Microbiology. -- Vol.170 (2014), s. 38-43
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Rok2014
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.