Počet záznamov: 1
Microbial diversity and dynamics during the production of May bryndza cheese
CREPC201502 CREPC201503 CREPC201506 Údaje o názve Microbial diversity and dynamics during the production of May bryndza cheese Záhlavie-meno Pangallo, Domenico (Autor) Ďal.zodpovednosť Šaková, Nikoleta, 1987- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Koreňová, Janka, 1965- (Autor) - FCHPT Oddelenie biochemickej technológie Puškárová, Andrea (Autor) Kraková, Lucia (Autor) Valík, Ľubomír, 1963- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Kuchta, Tomáš (Autor) Prekl.náz Mikrobiálna diverzita a dynamika počas produkcie májovej bryndze In International Journal of Food Microbiology. -- Vol.170 (2014), s. 38-43 Jazyk dok. angličtina Druh dok. RBX - článok z periodika Kategória ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch Kategória od 2022 V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu Rok 2014 článok
Počet záznamov: 1