Počet záznamov: 1
Výskyt a význam karnozínu v mäse
CREPC201502 CREPC201503 CREPC201506 Údaje o názve Výskyt a význam karnozínu v mäse Záhlavie-meno Staruch, Ladislav, 1962- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Mati, Marcel, 1987- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Prekl.náz The importance and occurrence of carnosine in meat In Sborník XL. konference o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny 2014, 5. března 2014, Brno. -- Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2014. -- ISBN 978-80-7375-944-5. -- s. 369-377 Predmet.heslá karnozín mäso mäsové výrobky Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Rok 2014 článok
Počet záznamov: 1