Počet záznamov: 1  

Výskyt a význam karnozínu v mäse

  1. CREPC201502 CREPC201503 CREPC201506
    Údaje o názveVýskyt a význam karnozínu v mäse
    Záhlavie-meno Staruch, Ladislav, 1962- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Mati, Marcel, 1987- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Prekl.názThe importance and occurrence of carnosine in meat
    In Sborník XL. konference o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny 2014, 5. března 2014, Brno. -- Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2014. -- ISBN 978-80-7375-944-5. -- s. 369-377
    Predmet.heslá karnozín
    mäso
    mäsové výrobky
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2014
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.