Počet záznamov: 1  

Karnozín - kvalitatívne zastúpenie a význam v mäse

  1. CREPC201502 CREPC201503 CREPC201506
    Údaje o názveKarnozín - kvalitatívne zastúpenie a význam v mäse
    Záhlavie-meno Staruch, Ladislav, 1962- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Mati, Marcel, 1987- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Prekl.názThe importance and quantitative content of carnosine in meat
    In Maso. -- Roč. 25, č. 3 (2014), s. 53-55
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaBDE - 12/Odborné práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch ; 13/Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
    Kategória od 2022O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Rok2014
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.