Počet záznamov: 1  

Analýza možností zvyšovania kvality pri výrobe kakaového likéru v spoločnosti Mondelez SR Production s. r. o

  1. Údaje o názveAnalýza možností zvyšovania kvality pri výrobe kakaového likéru v spoločnosti Mondelez SR Production s. r. o.
    Záhlavie-meno Zámečník, Matej, 1989- (Autor) - SjF Strojnícka fakulta
    Ďal.zodpovednosť Pokusová, Marcela, 1964- (Školiteľ (konzultant)) - SjF Ústav výrobných systémov, enviromentálnej techniky a manažment kvality
    Prekl.názAnalysis of the possibility of increasing the quality in the production of cocoa liquor in Mondelez SR Production s. r. o.
    Vyd.údajeBratislava : STU v Bratislave SjF, 2014
    FakultaSJF
    Dátum obhajoby18.06.2014
    Študijný program649
    Predmet.heslá kvalita produkcie v strojárskych podnikoch
    Quality of Production in Engineering Enterprises
    mapa procesov
    KrajinaSlovensko, Slovenská republika
    Jazyk dok.slovenčina
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=103726
    Druh dok.DDP - diplomová práca
    kniha

    kniha

    Čiar.kódLokačná signatúraSignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    284J044395J*1885/DPStrojnícka fakultasklad

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.