- Charakterizácia izolátov kvasiniek a vláknitých húb z májov…
Počet záznamov: 1  

Charakterizácia izolátov kvasiniek a vláknitých húb z májovej bryndze a sudovaného ovčieho hrudkového syra

  1. CREPC201502 CREPC201503 CREPC201506
    Údaje o názveCharakterizácia izolátov kvasiniek a vláknitých húb z májovej bryndze a sudovaného ovčieho hrudkového syra
    Záhlavie-meno Šaková, Nikoleta, 1987- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Ďal.zodpovednosť Koňuchová, Martina, 1989- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Puškárová, Andrea (Autor)
    Bučková, Mária (Autor)
    Grivalský, Tomáš (Autor)
    Pangallo, Domenico (Autor)
    Valík, Ľubomír, 1963- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Prekl.názCharacterization of isolates of yeasts and filamentous fungi from the May bryndza sheep cheese and vat sheep chees
    In Interaktívna konferencia Mladých vedcov 2014 [elektronický zdroj] : book of abstracts. Bratislava, 7.5. - 6.6. 2014. -- Banská Bystrica : OZ Preveda, 2014. -- ISBN 978-80-970712-6-4. -- online, [1] s.
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2014
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.