Počet záznamov: 1
Charakterizácia izolátov kvasiniek a vláknitých húb z májovej bryndze a sudovaného ovčieho hrudkového syra
CREPC201502 CREPC201503 CREPC201506 Údaje o názve Charakterizácia izolátov kvasiniek a vláknitých húb z májovej bryndze a sudovaného ovčieho hrudkového syra Záhlavie-meno Šaková, Nikoleta, 1987- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Ďal.zodpovednosť Koňuchová, Martina, 1989- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Puškárová, Andrea (Autor) Bučková, Mária (Autor) Grivalský, Tomáš (Autor) Pangallo, Domenico (Autor) Valík, Ľubomír, 1963- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Prekl.náz Characterization of isolates of yeasts and filamentous fungi from the May bryndza sheep cheese and vat sheep chees In Interaktívna konferencia Mladých vedcov 2014 [elektronický zdroj] : book of abstracts. Bratislava, 7.5. - 6.6. 2014. -- Banská Bystrica : OZ Preveda, 2014. -- ISBN 978-80-970712-6-4. -- online, [1] s. Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Rok 2014 článok
Počet záznamov: 1