Počet záznamov: 1
Mikrobiologická kvalita rastlinných nápojov so zameraním na prítomnú mykobiotu
Údaje o názve Mikrobiologická kvalita rastlinných nápojov so zameraním na prítomnú mykobiotu Záhlavie-meno Jedličková, Monika (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Ďal.zodpovednosť Koňuchová, Martina Z3 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Prekl.náz Mycological quality of plant-based beverages Vyd.údaje 2025 Fakulta FCHPT Dátum obhajoby 24.06.2025 Študijný odbor potravinárstvo Študijný program B-POVYKO Predmet.heslá rastlinné alternatívy mlieka rastlinný nápoj mikrobiologická kvalita bezpečnosť potravín plant-based milk alternatives plant-based beverage microbiological quality food safety Jazyk dok. slovenčina URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=182540 Druh dok. DBP - bakalárska práca kniha
Počet záznamov: 1