Počet záznamov: 1  

Mikrobiologická kvalita rastlinných nápojov so zameraním na prítomnú mykobiotu

  1. Údaje o názveMikrobiologická kvalita rastlinných nápojov so zameraním na prítomnú mykobiotu
    Záhlavie-meno Jedličková, Monika (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Ďal.zodpovednosť Koňuchová, Martina Z3 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Prekl.názMycological quality of plant-based beverages
    Vyd.údaje2025
    FakultaFCHPT
    Dátum obhajoby24.06.2025
    Študijný odborpotravinárstvo
    Študijný programB-POVYKO
    Predmet.heslárastlinné alternatívy mlieka
    rastlinný nápoj
    mikrobiologická kvalita
    bezpečnosť potravín
    plant-based milk alternatives
    plant-based beverage
    microbiological quality
    food safety
    Jazyk dok.slovenčina
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=182540
    Druh dok.DBP - bakalárska práca
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.