Počet záznamov: 1
Vplyv etanolového extraktu z výliskov hrozna na stabilitu slnečnicového oleja pri vyprážaní hranoliek
Údaje o názve Vplyv etanolového extraktu z výliskov hrozna na stabilitu slnečnicového oleja pri vyprážaní hranoliek Záhlavie-meno Šmit, Daniela Z4 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Kreps, František Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Prekl.náz Impact of ethanolic grape pomace extract on the oxidative stability of sunflower oil during frying of french fries Vyd.údaje 2025 Fakulta FCHPT Dátum obhajoby 04.06.2025 Študijný odbor potravinárstvo Študijný program I-POHYKO Predmet.heslá sunflower oil BHT frying tocopherol oxidative stability ethanol extract of grape pomace BHT tokoferol etanolový extrakt z hroznových výliskov vyprážanie oxidačná stabilita slnečnicový olej Jazyk dok. slovenčina URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=190250 Druh dok. DDP - diplomová práca kniha
Počet záznamov: 1