Počet záznamov: 1  

Vplyv etanolového extraktu z výliskov hrozna na stabilitu slnečnicového oleja pri vyprážaní hranoliek

  1. Údaje o názveVplyv etanolového extraktu z výliskov hrozna na stabilitu slnečnicového oleja pri vyprážaní hranoliek
    Záhlavie-meno Šmit, Daniela Z4 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Kreps, František Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Prekl.názImpact of ethanolic grape pomace extract on the oxidative stability of sunflower oil during frying of french fries
    Vyd.údaje2025
    FakultaFCHPT
    Dátum obhajoby04.06.2025
    Študijný odborpotravinárstvo
    Študijný programI-POHYKO
    Predmet.heslásunflower oil
    BHT
    frying
    tocopherol
    oxidative stability
    ethanol extract of grape pomace
    BHT
    tokoferol
    etanolový extrakt z hroznových výliskov
    vyprážanie
    oxidačná stabilita
    slnečnicový olej
    Jazyk dok.slovenčina
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=190250
    Druh dok.DDP - diplomová práca
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.