Počet záznamov: 1
Využitie strukovinových bielkovinových koncentrátov pri výrobe inovatívnych pekárskych výrobkov
Údaje o názve Využitie strukovinových bielkovinových koncentrátov pri výrobe inovatívnych pekárskych výrobkov Záhlavie-meno Galbáčová, Tamara (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Minarovičová, Lucia Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Prekl.náz The Use of Legume Protein Concentrates in the Production of Innovative Bakery Products Vyd.údaje 2025 Fakulta FCHPT Dátum obhajoby 03.06.2025 Študijný odbor potravinárstvo Študijný program I-POHYKO Predmet.heslá protein legumes protein concentrate bread strukoviny bielkovinový koncentrát bielkoviny chlieb Jazyk dok. slovenčina URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=183281 Druh dok. DDP - diplomová práca kniha
Počet záznamov: 1