Počet záznamov: 1  

Využitie strukovinových bielkovinových koncentrátov pri výrobe inovatívnych pekárskych výrobkov

  1. Údaje o názveVyužitie strukovinových bielkovinových koncentrátov pri výrobe inovatívnych pekárskych výrobkov
    Záhlavie-meno Galbáčová, Tamara (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Minarovičová, Lucia Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Prekl.názThe Use of Legume Protein Concentrates in the Production of Innovative Bakery Products
    Vyd.údaje2025
    FakultaFCHPT
    Dátum obhajoby03.06.2025
    Študijný odborpotravinárstvo
    Študijný programI-POHYKO
    Predmet.hesláprotein
    legumes
    protein concentrate
    bread
    strukoviny
    bielkovinový koncentrát
    bielkoviny
    chlieb
    Jazyk dok.slovenčina
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=183281
    Druh dok.DDP - diplomová práca
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.