Počet záznamov: 1  

Vplyv enzýmov štartovacej kultúry a syridla na kvalitu parených syrov

  1. Údaje o názveVplyv enzýmov štartovacej kultúry a syridla na kvalitu parených syrov
    Záhlavie-meno Zimanová, Michaela Z9 (Autor) - FCHPT Ústav potravinárstva a výživy
    Ďal.zodpovednosť Greifová, Mária Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Prekl.názEffect of starter culture and coagulant enzymes to the quality of pasta filata cheese
    Vyd.údaje2016
    FakultaFCHPT
    Dátum obhajoby10.06.2016
    Študijný odbor5.2.22. chémia a technológia poživatín
    Študijný programD-CTPO
    Predmet.hesláparené syry,
    parenie,
    mikroflóra syra,
    proteolýza,
    konzistencia,
    senzorický profil,
    pasta filata cheeses,
    heating stretching process,
    microflora of the cheese,
    proteolysis,
    consistency,
    sensory profile,
    Jazyk dok.slovenčina
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=89728
    Druh dok.DDZ - dizertačná práca
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.