Počet záznamov: 1
Vplyv enzýmov štartovacej kultúry a syridla na kvalitu parených syrov
Údaje o názve Vplyv enzýmov štartovacej kultúry a syridla na kvalitu parených syrov Záhlavie-meno Zimanová, Michaela Z9 (Autor) - FCHPT Ústav potravinárstva a výživy Ďal.zodpovednosť Greifová, Mária Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Prekl.náz Effect of starter culture and coagulant enzymes to the quality of pasta filata cheese Vyd.údaje 2016 Fakulta FCHPT Dátum obhajoby 10.06.2016 Študijný odbor 5.2.22. chémia a technológia poživatín Študijný program D-CTPO Predmet.heslá parené syry, parenie, mikroflóra syra, proteolýza, konzistencia, senzorický profil, pasta filata cheeses, heating stretching process, microflora of the cheese, proteolysis, consistency, sensory profile, Jazyk dok. slovenčina URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=89728 Druh dok. DDZ - dizertačná práca kniha
Počet záznamov: 1