Počet záznamov: 1  

Štúdium vlastností potravinársky relevantnej mykobioty - Geotrichum candidum

  1. CREPC022018 CREPC201802 CREPC201803 CREPC201806
    Údaje o názveŠtúdium vlastností potravinársky relevantnej mykobioty - Geotrichum candidum
    Záhlavie-meno Koňuchová, Martina, 1989 Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Ďal.zodpovednosť Valík, Ľubomír, 1963- Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Prekl.názStudy of the properties of food-relevant mycobiota – case of Geotrichum candidum
    Vyd.údaje2017
    FakultaFCHPT
    Dátum obhajoby24.08.2017
    Študijný odbor5.2.22. chémia a technológia poživatín
    Študijný programD-CTPO
    Fyz.popis191 s.
    Predmet.hesláGeotrichum candidum
    variabilita
    vnútorné a vonkajšie faktory
    prediktívna mykológia
    Geotrichum candidum
    variability
    predictive mycology
    environmental factors
    Jazyk dok.slovenčina
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=111583
    Druh dok.DDZ - dizertačná práca
    KategóriaDAI - Dizertačné a habilitačné práce
    Rok2017
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.