Počet záznamov: 1
Štúdium vlastností potravinársky relevantnej mykobioty - Geotrichum candidum
CREPC022018 CREPC201802 CREPC201803 CREPC201806 Údaje o názve Štúdium vlastností potravinársky relevantnej mykobioty - Geotrichum candidum Záhlavie-meno Koňuchová, Martina, 1989 Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Ďal.zodpovednosť Valík, Ľubomír, 1963- Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Prekl.náz Study of the properties of food-relevant mycobiota – case of Geotrichum candidum Vyd.údaje 2017 Fakulta FCHPT Dátum obhajoby 24.08.2017 Študijný odbor 5.2.22. chémia a technológia poživatín Študijný program D-CTPO Fyz.popis 191 s. Predmet.heslá Geotrichum candidum variabilita vnútorné a vonkajšie faktory prediktívna mykológia Geotrichum candidum variability predictive mycology environmental factors Jazyk dok. slovenčina URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=111583 Druh dok. DDZ - dizertačná práca Kategória DAI - Dizertačné a habilitačné práce Rok 2017 kniha
Počet záznamov: 1