Počet záznamov: 1  

Štúdium znižovania obsahu kyslíka v bielych tichých vínach

  1. Údaje o názveŠtúdium znižovania obsahu kyslíka v bielych tichých vínach
    Záhlavie-meno Furman, Dominik (Autor) - FCHPT Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva
    Ďal.zodpovednosť Báleš, Vladimír, 1949- (Školiteľ (konzultant))
    Prekl.názDecreasing of Oxygen Content in Still White Wines
    Vyd.údaje2015
    FakultaFCHPT
    Dátum obhajoby09.06.2015
    Študijný odbor5.2.17. chemické inžinierstvo
    Študijný programI-CHEI
    Predmet.hesládesorpcia kyslíka z vína
    fľaškovanie vína
    prietok dusíka
    víno
    wine
    desorption of oxygen from wine
    nitrogen flowrate
    bottling of wine
    Jazyk dok.slovenčina
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=112689
    Druh dok.DDP - diplomová práca
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.